Hittarecept.se

Matbloggstoppen

Introduktion

Okey!!!!!!

känner mig lite som när jag skulle lära mig cykla när jag var liten... hur gör jag och vad gör jag... men jag gör som när jag var liten och som jag alltid har gjort.. jag går med cykeln upp på kullen, hoppar på och rullar ner i hopp om att jag ska klara det! Som vanligt så ordnar sig allt...

Men detta är inte en blogg om hur jag lärde mig cykla utan mitt liv som kretsar runt matlagning, träning och att försöka kombinera dessa två!

jag har alltid haft så många ideer som studsar runt i huvudet men har aldrig vetat vad jag ska göra med dom! Har länge velat göra en kok bok med nyttigt skit så varför inte börja här!

I många år var jag nog en snobb kock, jag hatade och vägrade att använda halv produkter eller frusna produkter som frusna grönsaker och färdiglagad mat.. Men nu för tiden så har produktionen förbättrats avsevärt, till den grad att dom nästan är lika bra som färska grönsaker. Själv klart så föredrar jag fortfarande färska grönsaker men har alltid en laddning i frysen för dagar när jag känner för något snabbt och lätt för jag tycker att grönsaker ska köpas färska och förtäras inom 3-4 dagar och ärligt talat så har man inte alltid lust eller tid att springa i affären!

Jag fick verkligen upp ögonen för färdiga vegetariska rätter några år sen och dom blir bara bättre och bättre så även en laddning vegetarisk mat finns i frysen för dom dagar då det känns rätt!!