Hittarecept.se

Matbloggstoppen

tisdag 18 juni 2013

Jordgubb, balsamic protein kompott med hasselnötter.




Snabbt enkelt och gott, den är till två portioner med varför dela när du kan ha hela för dig själv.

Tid 5 min plus 1h.
150g jordgubbar
1 matsked balsamicvinäger
1/2 tesked stevia
20g finhackade hasselnötter


Lägg halva mängden jordgubbarna med protein, guarkärnmjöl, stevia och balsamic vinäger i en kopp, använd en stavmixer till en jämn smet. Tärna resten av jordgubbarna, blanda i dem i smeten.
Lägg hälften av hasselnötterna i botten av ett glas, fyll med kompotten, toppa med resten av hasselnötterna.
Ställ i kylen i ca 1 timme. 



För hela.
Kalorier 354,6
Protein 33,4
Kolhydrater 18,2
Fett 15,9

Delat på två portioner.
Kalorier 177,3
Protein 16,7
Kolhydrater 9,1
Fett 8


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar