Hittarecept.se

Matbloggstoppen

söndag 26 maj 2013

Choklad och mandelkaka med chokladfrosting.

Prova denna nästa gång sötsuget slår på. 


10g kakao sockerfri
2 matskedar fiberhusk
1/2 dl stevia
1/2 tesked bakpulver
50g smält laktosfritt smör
7dl mandelmjölk

Chokladfrosting.
200g 1 paket Philadelphia 5 %
1dl mandelmjölk
5g kakao sockerfri

Sätt igång ugnen på 180C
Blanda allt det torra, rör sen i mandelmjölk och smör till en jämn smet. Bred ut smeten en ugnsform ca 20x25cm med bakplåtspapper i botten.
Placera i ugnen i 20 minuter.

Blanda chokladfrostingen till en jämn kräm. Ta ut kakan och bred krämen jämnt över, lägg på valnötter om ni vill.

Låt den svalna i kylen i ca 4 timmar.




För hela.
Kalorier 2136
Protein 157,9
Kolhydrater 60,5
Fett 144,1

Per 100g
Kalorier 151,5
Protein 11,2
Kolhydrater 4,3
Fett 10,2

Per bit delat på 15 bitar.
Kalorier 142,4
Protein 10,5
Kolhydrater 4
Fett 9,6



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar