Hittarecept.se

Matbloggstoppen

lördag 15 december 2012

Mjuk pepparkaka/muffin.




Lekte ihop en mjuk pepparkaka idag men provade att göra om den till en pepparkaka muffin istället. Ni kan både baka den i en form eller i 5 muffin formar, det är upp till er.

150g 3st ägg
80g 2dl mandelmjöl (raw food shop)
80g 2dl dalblads bakprotein
2 matskedar fiberhusk
1/2 påse pepparkaka krydda
2 teskedar bakpulver
2 matskedar stevia
100g kesella
50g smält smör

Vispa ägg, stevia, fiberhusk i en köks blender tills äggmixen har blivit vit. Vispa i kesella. Blanda i allt det torra, häll i det smälta smöret undertiden vispen går på låg fart.

Lägg smeten i en form eller i 5 muffins formar. Placera i en förvärmd ugn på 160C i ca 15-20 minuter.



Per 100g
Kalorier 353
Protein 27
Kolhydrater 3,4
Fett 25,6

Per styck delat på 5 stycken.
Kalorier 254,2
Protein 19,7
Kolhydrater 2,5
Fett 18,4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar