Hittarecept.se

Matbloggstoppen

onsdag 22 juni 2011

Stekt ananas med svartpeppar och keso/philadephia röra.

Stekt ananas är så gott speciellt med lite svartpeppar på. Det kan avnjutas helt utan något till eller med keso och få ett riktigt gott mellanmål.

100gr 2st 50gr skivor ananas
nypa malen svartpeppar
ca 10gr honung
2gr becel smör
nypa salt
150gr keso
50gr philadephia 5%

Börja med att krossa lite peppar över ananasskivorna, smält becel i en panna och lägg i ananasen och låt den stekas i ca 30 sekunder. Häll över en liten skvätt honung och vänd på skivorna och låt dem bli gyllene bruna på båda sidorna. Lägg skivorna på skärbräda och dela upp dem i mindre bitar sen blanda i dem med keson och philadephian med en nypa salt.






                           delat på två portioner
Kalorier 294                    147
Protein 24,5                     12,3
Kolhydrater 25,4              12,2
Fett 10,1                          5,1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar